De auteurs

Martin Sykes werkt bij Microsoft Services. Het proces van CAST en de visuele story map heeft zich in de loop van 12 jaar ontwikkelt van een persoonlijke speurtocht in het verbeteren van zijn eigen communicatie naar een techniek die wordt besproken op internationale conferenties en gebruikt in workshops voor private en publieke sectoren over de hele wereld.

A. Nicklas Malik is een strategisch ondernemingsarchitect voor Microsoft en een veelgevraagd spreker en schrijver op dit gebied. De sleutel tot zijn succes is het gebruik van visuele verhalen. Nick heeft het CAST proces gebruikt voor het opzetten van kleine bedrijven en het beïnvloeden van directeuren in het bedrijfsleven.

Mark D. West is een grafisch ontwerper en opleider, met veel ervaring in het ontwikkelen van succesvolle training en grafisch design oplossingen voor retail en IT. Talloze scholen en IT-cliënten hebben geprofiteerd van zijn expertise om effectiviteit binnen organisaties te vergroten en blijvende resultaten te behalen.